Built-in grills

We can't find products matching the selection.

V podjetju Flamula vam ponujamo različne vrste vrhunskih vgradnih žarov. V osnovi jih delimo na keramične vgradne žare, vgradne plinske žare iz masivnega nerjavečega jekla 304 (INOX premium razred) ter žare iz drugih nerjavečih materialov. Vgradni žari Flamula so najkakovostnejši žari trenutno na trgu in to prav zaradi temeljito izbranih kakovostnih materialov, katere za vas skrbno izberemo.

V osnovi so zelo veliki in primerni za peko večjih količin hrane (nad 10 ljudi). Značilnost vgradnega žara, katerega vam z veseljem vgradimo je masiven pokrov, ki vam nudi in zagotavlja možnost indirektne peke ter posebne termične obdelave hrane. Moč gorilcev pri plinskih vgradnih žarih je izjemna in se giblje od 15 kW - 30 kW, kar vam zagotavlja izjemno vročo žar površino na kateri lahko pripravite resnično VSE! Za še dodatno kontrolo pri peki ima 95% vgradnih žarov v našem prodajnem salonu v Ljubljani, vgrajeno termometer na pokrovu, s katerim natančno izmerite temperaturo komore in s tem zagotovite vrhunske rezultate. Pravilna temperatura je skrivnost do najboljše pripravljene pojedine.

Vgradni žari izgledajo izjemno elegantno, vrhunsko in vnesejo v vašo letno kuhinjo prestižen izgled. Če razmišljate o gradnji svoje nove letne kuhinje in ob enem izbirate tudi vgradni žar nas za dodatno pomoč in nasvet pokličite na 01/ 25 73 041.

Za vas izpeljemo celoten proces.