Monolith Classic - tikova miza z zložljivo polico

In stock
Rating:
0% of 100

Tikova miza z zložljivo polico na 4 masivnih kolesih bo vaš keramični žar Monolith Classic spremenila kar v mobilno letno kuhinjo. Tako boste lahko pripravili svojo izvrstno mojstrovino, na terasi, travniku, vrtu ali kjer koli vas srce poželi.

Mobilnost katero vam nudi tikova miza je izvrstna in lastniki to znova in znova potrjujejo.

Ob nakupu prejmete MIZO (brez žara)

€1,299.00
Select recommended products

Need more information about this product?

Send inquiry

Tikova miza z zložljivo polico iz nerjavečega jekla na kolesih je idealna izbira za vse, ki si želite svojega Monolith Classic-a spremeniti v mobilno letno kuhinjo. Monolith Classic je velik in masiven keramični žar, a za to tudi zelo težko prenosljiv.

4 debela gumjasta kolesa z čvrstim oprijemom zagotavljajo, da boste lahko žar z lahkoto vozili tudi po travniku. V primeru slabega vremena boste tako žar hitro prenesli pod streho in tako nadaljevali z grillanjem brez težav. Pozimi, ko so temperature krepko pod 0 stopinj celzija je koristno svojega Classica pospraviti v notranjost in ga zaščiti. Za še dodatno zaščito predlagamo, da žar pokrijete z cerado in si tako zagotovite popolno zaščito!

Poleg mobilnosti vam zložljiva polica miza omogoča tudi dodaten prostor za vse potrebne pripomočke, krožnike, hrano, začimbe, hladno pivo ali vino ter vse kar spada zraven, pomislite...

 

Zakaj izbrati mizo na kolesih?

Prenašanje vgradnega keramičnega žara Monolith Classic je precej ne hvaležno delo prav zaradi svoje teže. Mnogo ljudi prav tako mnogo nima prostora za svojo letno kuhinjo. Za to je najbolj primerna izbira miza na masivnih kolesih, saj tako pridobite pravo višino za peko, mobilnost in dovolj prostora za peko, kot pri letni kuhinji.

Vaš vgradni keramični žar se z nakupom tovrstne mize spremeni v letno kuhinjo na kolesih.

 

Lastnosti izdelka:

  • Vrsta lesa: Tikovec (FSC verificirano)
  • Ogrodje: Masivno nerjaveče jeklo
  • Dimenzije: (D / Š / V) 80cm x 74 cm x 90 cm
  • Dimenzija stranske police: (D / Š / V) 80cm x 50cm x 9cm
  • Kolesa: 4 močna gumjasta kolesa (fi 30cm, dve kolesi z možnostjo zaklopa)
  • Primerno za: Vgradni žar Monolith Classic 2.0
  • Teža: 55kg

Za ogled mize ali dodatna vprašnja nas pokličite na 040 851 633

Write Your Own Review
You're reviewing:Monolith Classic - tikova miza z zložljivo polico
Your Rating