Podjetje Flamula d.o.o. je uspešno družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo. Že od leta 1998 za vas proizvajamo in prodajamo vrhunske letne kuhinje, žare, žar pripomočke in dodatke, vrtno pohištvo in ostale sorodne izdelke.

Smo vodilno podjetje v industriji žarov in letnih kuhinj, saj v svojem delu vedno prisegamo na natančnost izvedbe in izbiro visoko kakovostnih materialov. To nudi našim strankam izjemno zadovoljstvo in uporabo izdelkov še desetletja po nakupu.

 

Podjetje s srcem

Družinska dinamika daje podjetju poseben čar in oseben pristop ter zagotavlja popolno izkušnjo vsakega, ki vstopi v naš prodajni salon v Ljubljani na Koprski 74.

Tukaj smo za vas. Svetujemo, razložimo in ponudimo najbolj primern žar ali letno kuhinjo za vaše potrebe in zmožnosti. Pomembno nam je, da ste vi in vaša družina ob nakupu popolnoma zadovoljni.

Pri svojem delu strmimo k jasni, transparentni in hitri komunikaciji ter tako po mnenju strank dosegamo nadpovprečno dobre rezultate kot tudi poslovne cilj.

Poslovna uspešnost

Sodelujemo s fizičnimi kot tudi poslovnimi partnerjimi različnih kalibrov po celotni Sloveniji ter Evropi. Svoje poslovanje v zadnjih letih uspešno širimo tudi po Evropskih državah s ciljem popestriti družinska druženja in piknike z letnimi kuhinjami in žari najvišje možne kvalitete. Kvaliteten žar = kvalitetni odnosi.

Misija podjetja

Kot vodilni v svoji industriji opažamo porast proizvodov na trgu, katerim upada kvaliteta uporabljenih materialov. Tovrstno potezo smo izkoristili in se specializirali na proizvodnjo letnih kuhinj in žarov iz najmasivnejših materialov, kot so več slojno nerjaveče kovine, INOX, aluminij in druge masivne kovine. Tako po nakupu žar ostane povsem funkcionalen z vami več desetletij in bo prispeval k kvalitetnejšim odnosom znotraj mnogih družin po celotni Evropi.

Naše stranke iščejo kvaliteto, obstojnost in vrhunski izgled. Za vse, ki si želite kupiti najboljši žar pri nas v Sloveniji ali vrhunsko letno kuhinjo najboljše kakovosti, vas povabimo, da si dodobra ogledate našo prenovljeno spletno trgovino www.flamula.si

Zanesljivo, kvalitetno, obstojno.

Flamulastično.